Maak een comfortabel ritje met de scooter

Comfortabel op de scooter met een telefoonhouder op de scooter

Voor de ene is de scooter een noodzakelijk vervoermiddel om van punt A naar punt B te gaan, voor de ander zijn manier van vrijheid. Welke van de twee je ook bent, het is altijd leuk als je op een comfortabele manier een ritje op de scooter kan maken. Door weer en wind ga je de baan op en dan is een goede uitrusting onmisbaar.

Raak de weg niet kwijt

Trek je graag met je motor op avontuur, de wijde wereld in? Maar je weet nog niet waarheen en durf je de weg wel eens kwijtraken? Installeer dan een gps of je motor of gebruik de gps op je smartphone. Voor die laatste koop je ook best een telefoonhouder voor de motor. Je klikt je smartphone in de houder en die zit goed vast voor een veilige rit. Op deze manier zal je niet snel meer de weg kwijt raken. Ook wanneer je een gps gebruikt, kan je een gps-houder kopen voor de scooter. Eenvoudig bevestigen en weg ben je!

Veilig verplaatsen zonder wind

Wie met de motor rijdt, beschermt zichzelf door een helm en motorkleding te dragen. Maar er is ook nog een andere manier om je te beschermen: een windscherm voor een scooter. Vaak is een scooter niet uitgerust met een windscherm dat hoog genoeg is. Niet alleen is dit oncomfortabel, het is ook minder veilig. Veel wind kan voor vervelende gevolgen zorgen en daarom is het noodzakelijk dat je de scooter voorziet van een degelijk windscherm. Bovendien is een windscherm eenvoudig te installeren. Je kan het originele bevestigingsmateriaal gebruiken en het past vaak in de originele bevestigingspunten. Op die manier kan jij perfect een hoger en groter windscherm voor scooter aankopen.

Goede kledij voor op de scooter

Hoewel een windscherm al heel wat wind tegenhoudt, kan het nog best koud zijn op de scooter. Zeker tijdens de wintermaanden. Het is daarom aangeraden om gepaste kledij te dragen. Rijd je met een scootertje, dan volstaat een helm, maar voor zware motoren is beschermende kledij verplicht. Hoe dan ook, in de winter draag je maar best een dikke jas zodat je niet verkleumt op je scooter of motor.